Tjenester

Foredrag

Jeg elsker å lære bort hva et næringsrikt og magevennlig kosthold er og hvordan man går fram for å få det! Jeg snakker av egen erfaring og kombinerer den med forskningsbasert informasjon.

Jeg holder foredrag som formidler at det er enklere enn man tror å spise gode, enkle råvarer som gjør kroppen godt. Og det fungerer mye bedre å holde dialog med de som hører på underveis, i stedet for å bare stå og snakke. Det viktigste for meg er å svare på det folk flest lurer på.

For booking eller spørsmål, ta kontakt på ida @ naturligkosthold.no.

Kostholdsveiledning

Det finnes ingen universaldiett som funker for alle. Alt avhenger av din helsetilstand, livsstil og genetikk. Det er en jungel av kostholdsråd der ute – det er ikke rart man trenger litt hjelp.

Jeg er utdannet kostholdsveileder, og hjelper deg å finne ut hva du bør spise for å ha det best mulig. Fått påvist matintoleranse? Ønsker du å gå ned i vekt? Kanskje har du irritabel tarm? Jeg har kompetansen til å skreddersy kostholdet ditt etter hva du trenger. Jeg kan også gi råd om hvilke tester du bør vurdere å ta for å komme videre på veien til bedre helse.

Send en e-post med litt informasjon om deg selv til ida @ naturligkosthold.no for en uforpliktende prat.