3 Comments

  1. Jeg kom snublende over bloggen din i dag på jakt etter en norsk butikk som selger kokosnøttaminos. Nettbutikken har jeg ikke funnet, men jeg har derimot funnet flere gode oppskrifter hos deg. Denne oppskriften på paleovennlig gresskarsuppe må jeg virkelig prøve. Det er første gang jeg ser en oppskrift med kokosmelk – selv om jeg må innrømme at jeg ikke har bevisst har jaktet etter dette, men har antatt at en alltid bruker kremfløte. Så feil kan en ta! Jeg prøver å spise mest mulig paleo med mye fisk, for da er magen og kroppen min lykkeligst.

  2. Høst er sesong for varme supper. Gresskar er vel også typisk høstgrønnsak, med Halloween og alt som hører til.

    Jeg er ikke veldig komfortabel med å lage mat av gresskar, så føler jeg skal utfordre meg selv litt med å prøve denne oppskriften!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *