4 Comments

 1. […] Du trenger ikke melk for å lage din egen yoghurt – du kan bruke kokosmelk. Naturlig laktosefritt. Du får den samme syrnede smaken, og det blir ikke så mye kokossmak igjen heller. Kjekt å blande i chiagrøten, eller bare bruke som vanlig yoghurt. Oppskriften finner du her. […]

 2. Charlotte Sager

  Hei!
  Sikkert dumt spørsmål, men bruker du hele innholdet i kokosmelkeboksen, eller heller du av det kokosvannet som ikke blander seg med fettet/kokosmassen?
  Fikk veldig lyst til å prøve å lage kokosyoghurt 😃
  Hilsen Charlotte

  • Ikke dumt i det hele tatt! Det blir ikke så mye vann igjen når den får stå i kjøleskapet, men det gjør uansett ingenting om du bruker det. Når du setter glasset i kjøleskapet etter syrning vil det jo også tykne 🙂 Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *