16 Comments

 1. May Britt Olsen

  Jeg vil gjerne vinne denne boka fordi jeg ikke vet noe om lav fodmap. Vet ikke helt om jeg har hørt om det noe særlig heller😉. Ha en fin Søndag

 2. Wenche Brattland

  Vil gjerne vinne boka da jeg sliter mye med magen, eneste rådet legen kunne gi meg var å spise sakte….

 3. Julie

  Den så utrolig fin ut,gratulerer! Hadde vært kjempegøy med ny inspirasjon på matfronten 🙂

 4. Elisabet Sekkingstad

  Jeg vil vinne fordi jeg er kokk, men har bare 3 kokebøker :p der er jo direkte flaut ! Har kjempe lyst på den der 😀 #krysserfingrene

 5. Anne Wiker Naas

  Så flott! Ønsker meg boka da jeg i over ett år nå har drevet med lowfodmap og fortsatt prøver og feiler i forhold til å få balansen i hva som funker og hva som alldeles ikke er bra! Veien er lang, men jeg gir ikke opp da jeg endelig etter 10 år med Ibs og null hjelp nå ser at man kan få det bedre- takket være deg og andre ildsjeler (dessverre ikke leger)!😄 Følger selvsagt oppskrifter fra blogg, men er typen som fortsatt liker best gleden av å kunne bla i en bok! 👍❤

 6. Hanna

  Har kjempelyst til å vinne den 🙂 Sliter mye med magen og har hatt god nytte av mange av oppskriftene dine. Håper du gir ut en kokebok selv en gang! Jeg har ingen Lavfodmap-kokebøker fra før av, men har ønsket meg en lenge. Krysser fingrene 🙂

 7. Gratulerer som kokebokforfatter! 🙂 Liker bloggen din!

  Vil gjerne vinne boka 🙂 Har kjørt oss litt fast med matlagingen her i huset pga dietten. Trenger ny inspirasjon 🙂

  ella

 8. Therese

  Jeg vil gjerne vinne boka for jeg endelig har fått øynene opp for hvor viktig det er med riktig mat! Jeg har hatt en krakilsk mage i totalt ulag, men ENDELIG (takket være mer kunnskap om lavfoodmap) ser det ut som magen begynner å spille mer på lag, og med dette øker livskvaliteten betraktelig! Kjempearti at det er med oppskrift fra deg, (noe jeg forøvrig skjønner godt:D) du har såå mange flotte oppskrifter Ida! mitt mål for 2016 er å få skikk på magen og det hadde jo bare vært helt suverent å vunnet denne boka! Ellers må jeg bare benytte anledningen til å si tuusen takk for ENORMT mye hjelp og inspirasjon:)!

 9. steffan

  Hei hei jeg har hele mitt liv vært plaget med mage og vet jeg er laktose intolerant men ting har bare blitt verre og verre. Ene leger sier er irritabel tarm. Jeg er svært svaksynt men med et mirakel kom jeg over noe som heter fodmap og det er now jeg nu setter meg inn i. Jeg har jo spist det meste hele mitt liv foruten laktose. Jeg vill gjerne ha kokeboken siden og lete på nett er slitsom for meg. lykke til vidre med bloggen

 10. Susann E.

  Heia!

  Jeg ønsker meg boka fordi jeg gjennom din kjempe flotte og lærerike blogg har forstått at mine mageproblemer henger sammen med feil medisinering (som demper magesyreproduksjonen) og feil kosthold. Spiser mest vegetarisk, men har likevel fordøyelsesproblemer. Jeg er nå overbevist om at jeg må legge om til lav Fodmap kosthold. Dette ønsker jeg lære mer om, og trenger hjelp av oppskrifter.

 11. Renate Inderhaug

  Hei!

  Jeg vil vinne fordi jeg trenger inspirasjon til å fortsatt spise mat som gir langvarig overskudd og en balansert kropp og psyke. Jeg har nylig begynt å følge bloggen din, og ser frem til å prøve ut flere av oppskriftene din.

 12. Liv Ellinor

  Jeg vil gjerne vinne da jeg går på lavfodmap dietten og kan få all inspirasjonen jeg trenger i form av oppskrifter og slikt! Merker en stor forskjell på konsentrasjon og energioverskudd med denne dietten. God mage gir god hverdag! (Og passer ekstra godt nå som jeg har eksamensperiode ut ferbruar. Riktig kost er spesielt viktig nå mtp lesing og eksamenspresentasjon!)

 13. Margrete VB

  Det hadde vært utrolig gøy å vinne denne kokeboken for å få mer inspirasjon til mat som er god ikke bare på smak, men også for magen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *