4 Comments

 1. Emmie

  Hei! Ser kjempegodt og ikke minst enkelt ut! 🙂 Men jeg bare lurer, er det mulig å bytte ut kokosmelet med mandelmel?

  • Hei! De ER supergode 😀 Kokosmel gjør at røra blir tjukk og fin fordi kokosmel trekker til seg mye væske. Du kan fint prøve med mandelmel, men jeg tror røra vil bli mer flytende og vanskeligere å håndtere. Skriv gjerne tilbake, jeg vil høre om det funker 🙂

 2. Siri

  Hei! Jeg tåler ikke egg. Har du noe forslag til hva jeg kan putte i for å fortsatt få luftige gode pannekaker? 🙂

  • Hei! Dette har jeg testet ut litt, ja, nettopp med tanke på eggallergi. Dessverre har jeg ikke funnet noe som funker ennå, i alle fall ikke som passer med mitt kosthold ellers. Jeg prøvde for eksempel gelatin, men det ble bare søl. Poenget er jo at du må finne noe som kan gi samme konsistens som egg kan. Det er ikke lett. Du kan ev. prøve gresk eller tyrkisk yoghurt hvis du tåler det, jeg har ikke prøvd det ennå.

   Jeg fant denne nå: http://eatthecookie.wordpress.com/2011/11/13/blueberry-pancakes-vegan-and-grain-free/ der du kan sløyfe søtningsmidlene (sirup og vanilje) og bruke kokosmelk, for eksempel, men jeg synes det ble mye ingredienser, og da er poenget borte for meg. MEN det kan jo bli en ny favoritt hos deg? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *