23 Comments

   • Cinnemint

    Hei! Fin blogg du har, her er det mye inspirasjon å hente. Er selv på low-fodmap diett 🙂
    Lager du olivenolje med hvitløkssmak selv, eller kjøper du ferdig? Kan nemlig ikke huske å ha sett dette i butikken… 🙂

    • Tusen takk for fine ord 🙂

     Olivenoljen har jeg kjøpt ferdig. De har i de store matbutikkene, som Meny og ICA, og i innvandrerbutikkene.

 1. Heidi

  Hei! Dette har jeg lyst til å prøve, for jeg får vanligvis hodepine av alt som heter ferdigmat med vanlig eddik i, type majones, syltagurk etc. Er det mulig å bruke vanlig koksalt i stedet for himalayasalt? Og hvor får man tak i tørrsennep? (Hva er egenlig det?) Takk for mange gode tips på bloggen! Sitronvann har vært gull mot halsbrann, og kraft eller hjemmelaget buljong har vært redningen mange ganger når magen krangler.

  • Ida

   Hei, og takk for fine ord 🙂 Du kan bruke havsalt i stedet for himalayasalt. Bare pass på at saltet ikke inneholder noe annet enn salt, for eksempel antiklumpemiddel, så er du good. Tørrsennep er det samme som sennepspulver, det fås på matbutikk og kommer som regel i en gul blikkboks fra Colman’s.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *