5 Comments

 1. NIna

  Hei. Jeg har tatt en intoleransetest som sier at jeg ikke tåler 20 matvarer. Jeg blir ikke oppblåst. Blant annet den næringsrike kilden egg og banan. Jeg lurer på hvordan jeg skal vite at jeg tåler egg når jeg ikke blir oppblåst eller har noen tegn? Er det lurt å prøve fodmap da?

  • Jeg tror ikke det er noe poeng i å teste FODMAPs hvis du ikke har noen symptomer. Da vil du utelate mange sunne matvarer uten grunn. Når det er sagt, kan intoleranse gi mange andre bivirkninger enn oppblåsthet; for eksempel kvalme, hodepine, kviser, forkjølelsessymptomer eller bare utmattethet. Jeg ville fulgt rådene fra ernæringsfysiologen 🙂

 2. Merethe

  Hei 🙂
  Kan man variere grønnsaker litt som man vil her, eller er det noen smaker som klæsjer med egg?
  Og hvor likt omelett med grønnsaker smaker det egentlig? Jeg ser for meg at det må smake temmelig likt.

  • Hei! Her er det bare å la fantasien løpe løpsk, det er ikke meg bekjent noe som skikkelig kræsjer med egg. Jeg synes tomat og egg er en av de beste kombinasjonene som finnes, da. Det smaker jo såklart helt likt en omelett, det er bare formen som er annerledes 🙂

 3. […] Bra alternativ til deg som ikke er helt vant til dette middag-til-frokost-konseptet. Ligner på brødmat, er ikke brødmat. Metter lenge gjør det også, og du kan putte alt du har lyst på av grønt inni. Eller ha pålegg på. Eller begge deler! Oppskriften får du her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *