13 Comments

 1. Hei Ida!
  Har lenge tenkt jeg skulle kommentere, men har ikke blitt noe av enda
  Da vi gikk på HiG hadde jeg en periode hvor jeg gikk på lavkarbo og da opplevde jeg mange av de samme positive effektene som du nevner over. Da jeg flyttet skled det litt ut med kostholdet og jeg har levd ganske usunt det siste året. Det merker jeg jo på vekta (+ mye annet) nå, og etter å ha lest bloggen din ble jeg påvirka til å skjerpe meg igjen. Ikke like strengt kosthold som før, men nesten De gangene jeg syns det går litt tungt eller har veldig lyst på noe som ikke er “lov” tenker jeg bare på de positive effektene av å lavær eller hvor dårlig jeg vil føle meg etterpå hvis jeg spiser det, så er det ikke noe problem å holde seg unna. Det er imponerende hvor flink du er med kostoldet og at du klarer å gjennomføre det! Kjempebra! Så deg forresten på Mark Knopfler-konserten, og du ser veldig bra ut! ;D

  • Hei, Nina! Så moro at du leser bloggen og blir inspirert 😀

   Nå skjønner jeg hvordan du greide å jobbe så hardt på skolen, haha, neida 😉 Ganske imponerende å leve lavkarbo i studietida!
   Jeg er glad vi begge har oppdaget fordelene med dette, det er helt ekstremt hvor mye det påvirker en.

   Tusen takk for rosende ord 🙂

 2. Takk for kjempefine refleksjoner ift gjennomføringen din av whole30. Veldig interessant å lese, og det har vært gøy å se de nydelige bildene dine på insta! Så utrolig hyggelig å høre at kroppen din har reagert så positivt på det, dette er bare begynnelsen 🙂

  • Det har vært litt av en opplevelse, og den har gitt mersmak! Jeg ser ingen grunn til å gå tilbake. Flott at du liker bloggen!

 3. vaskeklut

  Ja! Hurra! Paleo er awesome 🙂 Jeg forsøker å leve mest mulig paleoete, men må nok bare innse at jeg er en periodepaleoer selv om jeg er kronisk lavkarber 🙂 Ingen tvil om at jeg har det best med paleo, though. Kan anbefale flaskegresskar (butternut squash) som er kokt og most (gjerne med litt smør/ghee om man tåler det og salt+pepper) – enten til litt sterkmarinert og helgrilla kylling – eller med litt kanel som comfort food 🙂

 4. Gratulerer med veloverstått Whole30. Morsomt å se at du opplever de samme positive fordelene ved paleo som mange andre. Jeg sier alltid at jeg skal leve ca. 80% paleo, men det ender opp med å være 95% – nettopp fordi da har jeg det så bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *