13 Comments

  • Marie

   Kan man spise glutenfritt brød paleo dietten? Eller skal alt som har med korn å gjøre vekk? Hva med havregryn? Eller bygg eller rug?

   • Ida

    Hei! Glutenfrie brød er nok ikke så paleovennlige, men du kan jo lage selv! Har oppskrifter her på bloggen, for eksempel dette.

    Havre, bygg og rug er kornslag og derfor ikke innenfor dietten.

 1. Kom over bloggen din via kommentarfeltet hos paleoliv!
  Spennende tema + oppskrifter du posten! Blir interessant å se hvordan kroppen din opplever 30 dager strikt.

  Selv oppdaget jeg paleo august i fjor. Kjørte en challange, men brøyt etter ca 20 dager. Siden har jeg basert mye av kosten min på paleo, men for omlag 3 mnd siden bestemte jeg meg for å ta det et steg lengre. Økte fettinntaket og begrenset stivelse, og gikk fra utskeielser (med mat jeg ikke tåler, men elsker, snop, gluten og korn) på helgebasis, til å på 3 mnd hat 3 utskeilser. Ble akkurat ferdig med 36 dager paleochallange (uten frukt og bær, men med smør), og er nå i gang med en ny. Denne gangen skal jeg kutte smør også!

  Er nysgjerrig på hvilke endringer du må gjøre:) Ser frem imot å følge deg videre!
  Og ps: har du studert på Gjøvik? Synes jeg kjente deg igjen. Tror vi har endel felles bekjente:P

  • Hyggelig at du liker bloggen! Jeg tror en strikt måned vil gjøre godt for meg.

   Jeg studerte på HIG samtidig som deg ja, riktig det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *