4 Comments

  1. […] Dette ser helt enormt ut, men faktum er at jeg stort sett lever på denne måten allerede. Forskjellen nå blir hvor nøye jeg er på utskeielser – her er det nulltoleranse – og jeg har heller ikke unngått tilsetningsstoffer tidligere. Sukker har jeg kuttet ut før, men spiser nå mer og mer av det, og det ønsker jeg å slutte med igjen. Les mer om hvordan man kutter ut sukker her. […]

  2. […] Det finnes så klart mange måter å få en bedre livsstil på – man MÅ ikke være så ekstrem som jeg er nå, selvfølgelig ikke. For de fleste er det kanskje bedre med baby steps, og da har jeg et eget innlegg med noen enkle tips til å kutte sukkeret her. […]

  3. Siri

    Hei!
    Hva er din erfaring med ris? Er ris og potet som inneholder mye stivelse ikke bra for folk med IBS? 🙂

    • Min personlige erfaring med ris er at jeg tåler det dårlig, det samme gjelder potet. Grunnen er for mye stivelse, ja. Men det er også mange som tåler det godt, så dette må man nesten teste ut selv. Mengden har såklart også noe å si. Det er litt uenighet om hvorvidt stivelse er bra eller ikke for IBS, så det finnes ingen generell regel her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *