21 Comments

  1. […] 2 ss kokosolje 400 gram karbonadedeig 2 store gulrøtter 1/3 sellerirot En håndfull friske oreganoblader (evt. 1 ts tørket oregano) 1 ts kajennepepper 1/2 ts salt 1 1/2 ss kakao 1 ss spisskummen 1 ts allehånde 100 gram tomatpuré 200 gram hakkede tomater på boks (med juice) 3 dl oksekraft (lær hvordan du koker din egen kraft her) […]

  2. […] Kjøttbollene er laget med samme fremgangsmåte som disse, men med italiensk krydder istedet. Hadde i litt hakket frisk persille også. Tomatsausen er faktisk ferdigkjøpt fra Helios, helt uten tilsetninger, men med kapers, oliven og hvitløk (Obs! FODMAP alert!). Jeg pleier vanligvis bare å bruke hakkede tomater og krydre selv med urter som oregano, timian, basilikum og rosmarin. Tomatsausen blandet jeg med oksekraft. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *