4 Comments

 1. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!

  Varme hilsen,

  Elin
  Alleoppskrifter
  http://www.alleoppskrifter.no/

 2. Anne Mette Borg Almeland

  Hei. Jeg har ikke laget curry siden jeg begynte på low FODMAP dietten, for jeg har ikke funnet currypaste uten hvitløkspulver. Har du funnet det, kan jeg få navnet i såfall, eller tåler du hvitløk i små mengder?

  Hilsen Anne Mette

  • Jeg har brukt ferdig currypaste hittil, men jeg vet det er lett å lage selv også. Fant en fin oppskrift her, den er uten løk og hvitløk, faktisk.

   • Anne Mette Borg Almeland

    Takk for det 🙂 Litt morsomt – jeg stusset litt på «hel garam masala» og kom på at jeg har garam masala stående fra tidligere. Sjekket innholdsfortegnelsen – det er et blandingskrydder, og sammen med vanlig karri så inneholder det alle ingrediensene som hun har brukt i sin karry. Vet ikke hvordan mengdeforholdet er selvf, men morsomt – i hvert fall for en innholdsfortegnese-geek som meg (har holdt på med å lese innholdsfortegnelser i flere år av forskjellige grunner).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *