2 Comments

  1. Åh, er så glad jeg fant bloggen din! Har irritabel tarm selv, og det er alltid greit med litt inspirasjon i matveien! Nå trives jeg med å lage alt fra bunnen av (det gjorde jeg heldigvis fra før av også, så ble bare å bytte ut litt matvarer), og merker såå stor bedring etter at jeg begynte å følge FODMAP «dietten». Det verste nå er igrunn kommentarer fra de som synes «jeg spiser så mye rart» og når jeg ikke lager maten selv. Men det skal man da kunne leve godt med 😀

    Ha en fin dag!

    • Så flott at du liker bloggen! Det er jo akkurat derfor jeg har laget den, for at folk skal få svar på og tips om ting og tang. Jeg lover at det skal komme mye bra her etter hvert 🙂

      Jeg opplever mest at folk synes synd på meg, og tror jeg ikke spiser noenting, det er jo også litt slitsomt i lengden ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *