5 Comments

  1. […] 4. Drikk egenbrygget te I dag kjøpte jeg fersk ingefær på butikken, skrelte av noen flak og la i vann som jeg kokte opp i en kjele. Ingefærinfusjon er  helsebringende og godt for magen. Det finnes mange teer som hevder å være bra for magen, men det gjelder ikke nødvendigvis for IBS. Derfor synes jeg det er lettere å lage min egen. Lakrisrot er fint, det er bra for mange ting, som jeg har skrevet om før. […]

  2. […] 4. Drikk egenbrygget te I dag kjøpte jeg fersk ingefær på butikken, skrelte av noen flak og la i vann som jeg kokte opp i en kjele. Ingefærinfusjon er  helsebringende og godt for magen. Det finnes mange teer som hevder å være bra for magen, men det gjelder ikke nødvendigvis for IBS. Derfor synes jeg det er lettere å lage min egen. Lakrisrot er fint, det er bra for mange ting, som jeg har skrevet om før. […]

  3. tori eiesland

    Interessant å lese om for lite magesyre,da mine symptomer passer perfekt og jeg blir snart gal! Har hatt mistanke lenge om at jeg har for lite magesyre og vil i første omgang teste ut dette med sitron/eplecidereddik. Men hva med lakrisrot? Du skriver at den kan hjelpe med for mye magesyre?? 😉

    • Ida

      Hei! Jeg vil anbefale sitron/eddik før lakrisrot. Lakrisroten har mange egenskaper den også, men er ikke hva jeg ville prøvd først. Sitron og eddik er jo også billigere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *