Gode podcaster om kosthold og helse

podcaster om helse

Jeg har funnet ut at podcast er en utrolig fin måte å tilegne meg kunnskap på uten så mye innsats fra meg. Jeg liker å lese bøker, men er så innmari lite flink til å sette meg ned med en. Jeg hører på podcast nesten hver dag på t-banen, på tur, på jobb og hjemme mens jeg lager mat. Og det beste er at det finnes stort sett podcaster for alt, siden alle kan lage en. Det betyr at uansett hvor nørd man er på et område, for eksempel kosthold eller paleo, finner man alltids en eller to andre nørder som pjatter om akkurat dette i podcastformat. Love it.

Her er noen av mine favorittpodcaster som generelt handler om helse, men ofte tar opp spørsmål om fordøyelse og kosthold slik jeg skriver om på min egen blogg. Jeg hører på dem mest for inspirasjon og fordi jeg liker menneskene som prater, men de er alle ekstremt kunnskapsrike folk, så jeg plukker opp et tips eller tre ganske ofte. Ikke minst får jeg andre perspektiver på en del tema, og det blir etter hvert slik at man føler at man kjenner personene litt. Litt som radio, men mer fagstoff.

Balanced Bites med Liz Wolfe og Diane Sanfilippo

Not Just Paleo Podcast med Evan Brand

The Paleo Solution med Robb Wolf

Wellness Mama Podcast

Revolution Health Radio med Chris Kresser

The JASSA Podcast med Jason Saib og Sarah Fragoso

Ingefær Podcast med Sara Lossius – en norsk paleopodcast!

God lytt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *