Omelett med tacorester

omelett med tacorester

Vet du hva som er bedre enn taco? Tacorester. Taco til frokost er helt lov! Eller som jeg av og til sier: «Fordi jeg er voksen og kan gjøre som jeg vil».

Sjekk forresten ut min versjon av taco her.

Det er ingenting i veien med å bare ha vanlig taco en gang til, men hvis du vil jazze det opp litt kan du putte alle restene i en omelett. Funker som bare det. Du er mett i mange timer etterpå også, jeg synes alltid det er digg å slippe å tenke på lunsj – særlig i helgene.

Du trenger:

5 egg

Tacorester, både kjøttet og grønnsakene.

Ev. revet ost hvis du bruker det

Ghee, kokosolje eller smør til steking

Slik gjør du:

Pisk fem egg lett i en bolle.

egg
Du trenger ikke krydre eggene, siden tacokjøttet allerede er krydret.

Varm olje eller smør i en stekepanne på middels høy varme.

Ha i grønnsakene og kjøttet når det begynner å frese.

Hell eggene over tacorestene, og fordel jevnt med stekespaden.

omelett i stekepanne

Skru ned varmen til middels, og la omeletten være til den er nesten gjennomstekt. Tar ca. 15 minutter.

omelett
Omeletten kan godt være litt flytende på toppen fortsatt når du bretter den. Det blir fort gjennomstekt.

Ha på revet ost på den ene halvdelen til slutt, hvis du bruker det.

Brett omeletten i to og server.

Spises gjerne med resten av tacosausen, og kanskje litt rømme?

omelett med tacorester

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *