Jeg er med i kokebok – og du kan vinne den

Jeg er med i kokebok!I høst ble jeg spurt om å bidra med en oppskrift i en ny lav-FODMAP kokebok som skulle gis ut. Lav-FODMAP Folkets favoritter er resultatet, og du verden, så pen den ble! Superstas å holde en bok jeg har bidratt i mellom hendene. Jeg ble inspirert til å forbedre kvaliteten på mine egne blogginnlegg da jeg fikk den i posten, i alle fall.

Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til å putte navnet mitt i en bok som ikke bare har oppskrifter jeg kunne publisert her på bloggen. Jeg spiser for eksempel ikke kornprodukter – selv om det er glutenfritt – eller så mye melkeprodukter, og dét er det mye av i denne. Samtidig er det jo kjempestas å bli spurt, og dessuten en gyllen sjanse til å dele en av mine beste oppskrifter, slik at andre kan nyte den også. Jeg er kjempefornøyd med resultatet.

Alle oppskriftene er selvfølgelig innenfor lav-FODMAP-dietten, så dersom du følger den vil du nok bli fornøyd. Er du imidlertid opptatt av å ikke spise korn, melk eller søtstoffer, for eksempel, er det nok en del oppskrifter du ikke vil kunne bruke.

En ting jeg synes veldig mye om er at for hver bok som selges, går 40 kroner til forskning på irritabel tarm på Haukeland Sykehus. Det trengs! Supert initiativ.

Boka kan kjøpes i de fleste bokhandler nå, noen tar den nok inn seinere. Du kan uansett kjøpe boka rett fra forlaget her.

Vinn kokeboka Folkets favoritter

Her er oppskriften min!

Jada, jeg har et eksemplar jeg gjerne gir bort til en av dere. Skriv et par linjer om hvorfor du vil vinne i kommentarfeltet her. Jeg trekker en vinner torsdag 14. januar.

Hurra, jeg er kokebokforfatter! Lurer på når jeg skal gi ut min egen ;P

16 thoughts on “Jeg er med i kokebok – og du kan vinne den

 1. Jeg vil gjerne vinne denne boka fordi jeg ikke vet noe om lav fodmap. Vet ikke helt om jeg har hørt om det noe særlig heller😉. Ha en fin Søndag

 2. Vil gjerne vinne boka da jeg sliter mye med magen, eneste rådet legen kunne gi meg var å spise sakte….

 3. Den så utrolig fin ut,gratulerer! Hadde vært kjempegøy med ny inspirasjon på matfronten 🙂

 4. Jeg vil vinne fordi jeg er kokk, men har bare 3 kokebøker :p der er jo direkte flaut ! Har kjempe lyst på den der 😀 #krysserfingrene

 5. Så flott! Ønsker meg boka da jeg i over ett år nå har drevet med lowfodmap og fortsatt prøver og feiler i forhold til å få balansen i hva som funker og hva som alldeles ikke er bra! Veien er lang, men jeg gir ikke opp da jeg endelig etter 10 år med Ibs og null hjelp nå ser at man kan få det bedre- takket være deg og andre ildsjeler (dessverre ikke leger)!😄 Følger selvsagt oppskrifter fra blogg, men er typen som fortsatt liker best gleden av å kunne bla i en bok! 👍❤

 6. Har kjempelyst til å vinne den 🙂 Sliter mye med magen og har hatt god nytte av mange av oppskriftene dine. Håper du gir ut en kokebok selv en gang! Jeg har ingen Lavfodmap-kokebøker fra før av, men har ønsket meg en lenge. Krysser fingrene 🙂

 7. Gratulerer som kokebokforfatter! 🙂 Liker bloggen din!

  Vil gjerne vinne boka 🙂 Har kjørt oss litt fast med matlagingen her i huset pga dietten. Trenger ny inspirasjon 🙂

  ella

 8. Jeg vil gjerne vinne boka for jeg endelig har fått øynene opp for hvor viktig det er med riktig mat! Jeg har hatt en krakilsk mage i totalt ulag, men ENDELIG (takket være mer kunnskap om lavfoodmap) ser det ut som magen begynner å spille mer på lag, og med dette øker livskvaliteten betraktelig! Kjempearti at det er med oppskrift fra deg, (noe jeg forøvrig skjønner godt:D) du har såå mange flotte oppskrifter Ida! mitt mål for 2016 er å få skikk på magen og det hadde jo bare vært helt suverent å vunnet denne boka! Ellers må jeg bare benytte anledningen til å si tuusen takk for ENORMT mye hjelp og inspirasjon:)!

 9. Hei hei jeg har hele mitt liv vært plaget med mage og vet jeg er laktose intolerant men ting har bare blitt verre og verre. Ene leger sier er irritabel tarm. Jeg er svært svaksynt men med et mirakel kom jeg over noe som heter fodmap og det er now jeg nu setter meg inn i. Jeg har jo spist det meste hele mitt liv foruten laktose. Jeg vill gjerne ha kokeboken siden og lete på nett er slitsom for meg. lykke til vidre med bloggen

 10. Heia!

  Jeg ønsker meg boka fordi jeg gjennom din kjempe flotte og lærerike blogg har forstått at mine mageproblemer henger sammen med feil medisinering (som demper magesyreproduksjonen) og feil kosthold. Spiser mest vegetarisk, men har likevel fordøyelsesproblemer. Jeg er nå overbevist om at jeg må legge om til lav Fodmap kosthold. Dette ønsker jeg lære mer om, og trenger hjelp av oppskrifter.

 11. Hei!

  Jeg vil vinne fordi jeg trenger inspirasjon til å fortsatt spise mat som gir langvarig overskudd og en balansert kropp og psyke. Jeg har nylig begynt å følge bloggen din, og ser frem til å prøve ut flere av oppskriftene din.

 12. Jeg vil gjerne vinne da jeg går på lavfodmap dietten og kan få all inspirasjonen jeg trenger i form av oppskrifter og slikt! Merker en stor forskjell på konsentrasjon og energioverskudd med denne dietten. God mage gir god hverdag! (Og passer ekstra godt nå som jeg har eksamensperiode ut ferbruar. Riktig kost er spesielt viktig nå mtp lesing og eksamenspresentasjon!)

 13. Det hadde vært utrolig gøy å vinne denne kokeboken for å få mer inspirasjon til mat som er god ikke bare på smak, men også for magen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *