Ovnsbakte tomater med trøffelsalt

Cherrytomater med trøffelsaltSå enkelt kan nydelig tilbehør være. Prøv dette til all slags kjøtt, eller til burger og pølse.

Jeg har kjøpt dette trøffelsaltet fra iHerb, det er akkurat som å spise i Italia når jeg bruker det! Men hei, ikke alle gidder å bruke masse penger på et krydder (dette var ganske drøyt til meg å være også) – rent havsalt eller salt blandet med tørkede urter fungerer også utmerket.

Du trenger:

Cherrytomater

Havsalt eller himalayasalt med trøffel eller urter

Pepper

Frisk basilikum til servering (kan sløyfes)

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 200 grader.

Kutt cherrytomatene i to, legg dem på et bakebrett med aluminiumsfolie, og dryss trøffelsalt og pepper over.

Sett brettet midt i ovnen og bak tomatene i ca 15 minutter.

Bon appétit!

2 thoughts on “Ovnsbakte tomater med trøffelsalt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *