Meksikansk kyllingsuppe

Meksikansk kyllingsuppe

Det blir liksom ikke helt varmt i været, og suppe er dermed fortsatt kjærkomment på menyen her i huset. Denne er ganske spicy, og perfekt hvis du kjenner forkjølelsen snike bak i ganen. Her kan du bruke rester av kyllingen du stekte dagen før! Kjemperaskt og kjempegodt.

Du trenger:

Kyllingrester fra hel kylling / tre stekte kyllingfileter

1 liter kyllingkraft eller vann

1 boks hakkede tomater

Limesaft fra to lime

1 ts spisskummen

1 ss chilipulver

1/2 ts kajennepepper hvis du liker sterk mat

Hakket frisk koriander til servering

En bunt vårløk, to store gulrøtter, paprika

Slik gjør du:

Kok opp kraft/vann med grønnsakene. Tilsett tomater og krydder. La koke så lenge du har tid, men minst 20 minutter. Kyllingen has oppi til slutt, og koker med en ti minutters tid.

Server med frisk koriander, og kanskje dette brødet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *