Glutenfrie pepperkakemuffins

pepperkakemuffins
Lettvinn og deilig kos på høsten!

Jeg er ikke noe bake- eller kakemenneske, egentlig, men av og til får jeg et lite kick. Som med disse pepperkakemuffinsene. Det bør ikke være noe avansert, den enkleste oppskrift er nok til at jeg får utløp for bakelysten. I disse høsttider bruker jeg mye gresskar, så da ble det gresskarmuffins denne søndagen.

Når disse står i ovnen fylles hele huset av høstens beste dufter!

Glutenfrie pepperkakemuffins

Oppskriften gir ni store muffins 

Ingredienser:

5 egg

1,5 – 2 dl kokosmel

1 dl gresskarpuré (jeg kjøper hermetisk på iHerb)

1,5 dl lønnesirup eller honning

1 ts kanel

1/2 ts ingefærpulver

1/4 ts malt nellik

1/2 ts natron

1 ts eplecidereddik (eller sitronsaft)

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene utenom kokosmelet godt. Hell på kokosmel til du har en jevn, passe tykk og «hellbar» muffinsrøre.

Fordeles på ni muffinsformer. Stekes på 175 grader midt i ovnen i ca 35 minutter.

Pepperkakemuffins-røre i former
Slik skal røra være. Fyll formene ca 3/4 opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *