Fylte krabbeskjell med karrimajones

Fylte krabbeskjell
Du trenger ikke loff for å spise krabbe!

Det er krabbesesong, og jeg har spist mye krabbeskjell i det siste. Krabbe er næringsrik, for eksempel er den full av B-vitamin, kalsium og selen.

Nå i sesongen er krabbekjøtt veldig billig, selv om mange ser på det som litt mer fancy mat. Jeg har fått veldig lav terskel for fancy mat, så jeg har hatt med meg fyllet fra krabbeskjell på jobb til lunsj, for eksempel. Flott i salaten med salt og pepper.

Det er imidlertid ikke særlig fett kjøtt, derfor bør du nyte det med en god dæsj majones, som her! De fleste tenker vel på krabbe, reker og lignende som noe som spises på ei loffskive med smør og majones. Ingenting galt med smør og majones altså, men denne loffen dropper jeg, og finner på noe annet istedet.

Du trenger:

1 fylt krabbeskjell per person

1/2 sitron per person (slik at man kan klemme over skjellet hvis man vil)

1 salathode, for eksempel hjerte- eller isbergsalat

1 agurk

1 bunt vårløk, den mørkegrønne delen

Majones:

2 dl hjemmelaget majones (oppskrift finner du her)

Saften av en halv sitron

1 ts karripulver

Bland ingrediensene sammen, og vips! Så har du en ny versjon av majonesen.

Server krabbeskjellene som de er sammen med den grønne salaten og majonesen.

Krabbeskjell med salat og majones

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *