6 Comments

    • Jeg vet vi er flere og flere som mener dette – forhåpentligvis blir vi så mange til slutt, at økologisk mat blir både billigere og lettere tilgjengelig 🙂

  1. Svanhild Nyberg

    Hei! Siden du ikke kan bruke løk og hvitløk så kan du tilsette hing i maten. En liten knivspiss holder,
    Asfoetida eller hing også kalt giant fennel er et krydder dom luktet grusomt men som gir smak av løk/hvitløk til mat. Liten gul boks som du får i invsndrerbutikker. Det er mye brukt i india der en religiøs gruppe ikke kan bruke løk. Jeg er også ny hos Duggurd og trengte inspirasjon til kjeet.

  2. Peter

    Takl for fin oppskrift. Jeg lurer imidlertid på hvorfor du bruker himalayasalt i oppskriften, og hvordan du mener dette er forskjellig fra vanlig salt.

    • Ida

      Hei! Jeg bruker himalayasalt fordi det er ubehandlet, men du kan like fint bruke havsalt altså. Vanlig bordsalt er jeg mer skeptisk til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *