Rørte bær

rortebar

Rørte bær er det letteste i verden å lage, og det går i en fei. Passer til frokostblanding, til kaffen/kake/is osv. Jeg bruker det gjerne istedetfor krem til for eksempel fastelavnsboller, og det ble mye bedre, synes jeg. Jeg er ikke en krem-person. Dessuten tåler jeg ikke melk så godt, så da er dette et godt alternativ uansett.

Du trenger:

Frosne eller ferske bær etter ønske, jeg brukte en blanding av bringebær og blåbær.

0,5 ts kokossukker (kan sløyfes, noen synes det blir litt surt uten) – du kan sikkert bruke en dråpe Stevia istedet, men jeg er ikke så fan.

Slik gjør du:

Ha bærene i en liten kasserolle, og varm opp på en middels varm kokeplate. Bland inn litt kokossukker.

Avkjøl i en bolle, eller sett i kjøleskapet litt hvis du vil ha en tykkere konsistens.

Nyt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *