Baconsurrede søtpotetfries

Bacon trenger ikke være hovedattraksjonen i måltidet - men setter en flott spiss på alle smaker.
Bacon trenger ikke være hovedattraksjonen i måltidet – men setter en flott spiss på alle smaker.

Jepp, bacon kan surres rundt alt – også grønnsaker. Disse søtpotetfriesene blir et godt tilbehør til alt av kjøtt, kylling og fisk. Sammen med egg blir dette også en ny måte å spise egg og bacon til frokost på – med litt attåt.

Du trenger:

En søtpotet i staver (ca 1 cm), med skall

Bacon (vi bruker Grøstad sitt – uten tull!)

Smeltet kokosolje

Slik gjør du:

Pensle potetstavene med kokosolje. Pakk dem inn i en baconskive hver.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Du kan med fordel slå på grillfunksjonen i fem minutter etterpå.

One thought on “Baconsurrede søtpotetfries

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *