8 Comments

 1. Hei,
  fant bloggen din akkurat nå via Paleoliv, kjempebra! Jeg ble veldig nysgjerrig på slowcookeren, hvordan fungerer det egentlig? Jeg har bare sett de på utenlandske blogger før, har du kjøpt den i Norge? Er de like enkel å bruke som de ser ut? Jeg tror jeg må ønske meg en! 🙂

  • Så fint at du liker bloggen!

   En slowcooker kan vel egentlig sammenlignes med en leigryte. Den varmebehandler langsomt, og den er tett, slik at maten kokes i egne safter og blir mør og lettfordøyelig. Og usannsynlig god! Akkurat som hjemmelaget mat på 50-tallet 😉 Den er meget enkel å bruke, ja. Kun to justeringer: Temperatur (High eller Low) og timer.

   Jeg kjøpte min ganske tidlig på nettet, men jeg ser at både Elkjøp og Jernia begynner å ta inn Crock Pot nå. Du burde ønske deg en! 😀

 2. Sonja

  Hei Ida.
  Har du erfaring med å koke kraft på hel kylling? Jeg tenkte jeg kunne tilberede hel kylling – antar det blir litt kraft i gryta av det. Så tenkte jeg å pelle av alt kjøttet når det er ferdig, og legge skinn og bein tilbake, dekke det med vann og koke videre. Tror du det kan fungere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *