Enkel eggerøre med krabbe eller laks

Superkjapt og supergodt!
Superkjapt og supergodt!

Jeg våkner som regel opp sulten hver dag. Det er et sunnhetstegn: Et tegn på at metabolismen i kroppen fungerer som den skal. Men det gjør jo også at jeg vil at det skal gå fort fort fort å lage frokost. Når jeg jobber fra morgenen er det alltid rester, så det tar et minutt i micro, men kveldsvaktukene er gjerne ikke slik. Da lager jeg frokost hjemme.

Egg er noe av det beste og enkleste man kan tilberede og spise. Eggerøre er kanskje det aller enkleste! Her har jeg brukt en boks med krabbekjøtt, men det fungerer like fint med for eksempel røkelaks, hermetisk fisk eller grønnsaker.

Knus fire egg i en bolle, og visp med en gaffel. Tilsett krabbe eller laks, og visp det inn. Krydre med det du vil ha, dog jeg foretrekker å krydre etterpå. Da bruker jeg gjerne italiensk krydder.

Ha røra i en stekepanne med kokosolje/ghee/andefett, og rør. Like you mean it! Rør med en sleiv helt til det ser ut som, vel, eggerøre. Verre er det ikke!

Jeg stekte litt spinat ved siden av. Spinat er godt og noe av det sunneste du kan spise. Masse vitamin K, som mange får for lite av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *