Kremet kjøttsuppe i høstmørket

kjottsuppe
Helt nydelig! Her servert med parmesanen min fra Italia, som tydeligvis aldri tar slutt.

Phew, tida går så fort, og jeg har faktisk nesten ikke laget mat i det siste – mye på grunn av en tur til London! De som har sett bildene på Instagram vet at det var en fortreffelig opplevelse, som alltid. London er min by. Uansett, det er grunnen til at bloggen har vært litt, eh, stille.

Men nå! Nå har høsten inntruffet for fullt, det er vel bare å innse. Men det betyr bare at den lette sommermaten kan byttes ut med gryter og supper og alt som er mektig og varmende! Det er få ting som kan slå en god suppe på en regntung oktoberkveld, mener nå jeg.

Her har jeg latt meg inspirere av Under vårt taks Hete kjöttfarssoppa, men jeg har justert den til en sensitiv mages behov. Low FODMAP er fortsatt the way to go for meg, selv om jeg kan spise mye annet nå.

Du trenger:

400 gram kjøttdeig/karbonadedeig

1 pakke med pepperoni/chorizo

1 boks kokosmelk

1 boks hakkede tomater

En neve grønne bønner

Salt og pepper (smak til)

1 ss kanel

En dæsj urter – jeg brukte timian og rosmarin

Ghee/kokosolje til steking

Slik gjør du:

Brun kjøttdeig og pepperoni i stekepanna. Ha kokosmelk og tomater i en kjele og kok opp. Ha i kjøttet og krydder, og la det småkoke i ca ti minutter. Snitt endene på bønnene, skyll dem og ha oppi mot slutten av koketida. De trenger bare et par minutter, ellers blir de vasne.

Nyt en varm og mektig suppe!

3 thoughts on “Kremet kjøttsuppe i høstmørket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *