Kjapp fisk til lunsj

Laks på boks er enormt mye bedre enn det ser ut!
Laks på boks smaker enormt mye bedre enn det ser ut!

Man trenger ikke alltid trikse og mikse så mye for å få til et bra måltid. Faktisk synes jeg man aldri trenger det. Og man trenger ikke tusen ingredienser heller. Denne lunsjen slang jeg sammen på et halvt minutt – pluss tida det tar å lage nudlene, såklart. Det er alltid lurt å ha laget slikt på forhånd, og ha i en boks i kjøleskapet. Da kan du alltid ha lunsjen klar på veldig kort tid.

Her har jeg brukt laks på boks. Det er faktisk kjempegodt, og ikke tørt, siden det er en ganske fet fisk. Med litt god olje blir det enda bedre. Jeg kjøper Wild Alaskan Pink Salmon, som fås på den mye omtalte iHerb.com.

Med hovedsakelig tre ingredienser har jeg alt jeg trenger til et næringsrikt måltid:

Laks – proteiner

Macadamiaolje – fett

Agurk – tja, mest vomfyll, men det er godt!

Du kan selvfølgelig bruke den oljen du vil, men jeg har lagt min elsk på nøtteoljen i det siste. Jeg bruker den på alt! Kjøp den på innvandrerbutikk, det er billigere.

Agurknudlene er krydret med spisskummen, som her. og sitronskall.

Legg laksen oppå nudlene, knus den med en gaffel. Ha over olje og krydre med for eksempel salt, pepper og italiensk krydder. Nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *