Spaghetti til frokost!

Ja, det går kjempefint å kutte ut tomatsausen, selv om det sikkert er godt på også.
Ja, det går kjempefint å kutte ut tomatsausen, selv om det sikkert er godt på også.

Eller, nesten da. Min nye favoritt er nemlig å lage spaghetti eller nudler av agurk. Som jeg også gjorde her om dagen. Men denne gangen ble det virkelig som å spise pasta, med kjøttdeig til. Og så til frokost, da, så rebelsk!

Jeg stekte butternutsquash (ikke lav-FODMAP) i klarnet smør i noen minutter først, for det tar litt tid for den å bli myk. Så la jeg karbonadedeig i panna og stekte med. Jeg krydret med salt, pepper og italiensk krydder.

Som før brukte jeg juliennejern for å lage strimler av agurken. Jeg krydret med en dæsj spisskummen og litt revet sitronskall.

Min nye favorittfrokost!

2 thoughts on “Spaghetti til frokost!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *