Kyllingsuppe til sykedager

En enkel suppe jeg laget på fem minutter med kun rester fra gårsdagens middag.
En enkel suppe jeg laget på sju minutter med kun rester fra gårsdagens middag.

Dette er grunnen til at det er smart å ha en god kraft stående i kjøleskapet til enhver tid.

I dag er jeg hjemme fra jobb, fordi jeg er syk. Utmattet og forkjølet, sannsynligvis etter alle utskeielsene i ferien før Whole30. Måtte jo starte på null, må vite. Ikke orker jeg å lage noe særlig mat heller, så da er denne suppa veldig grei.

Kraft virker helende på kroppen, med alle sine flotte næringsstoffer. Det er anbefalt å drikke (!) en kopp hjemmelaget kraft daglig, for at magen skal fungere. Noe å tenke på for de som har prøvd alle mulige probiotikakurer uten hell (meg selv inkludert).

Det er lett å lage kraft, du finner fremgangsmåten her. Kyllingkraft trenger, i motsetning til okse, bare å koke i tre-fire timer.

Så, over til den enkleste kyllingsuppa i verden. Den lager jeg i microbølgeovnen! Husk at det er viktig at kraften er hjemmelaget, ellers vil den ikke ha noen helsebringende effekt. Ikke tenk på å bruke buljongterning, engang.

Du trenger:

Kyllingrester

Litt grønnsaker om du har – jeg brukte noen grønne bønner

Kyllingkraft

Slik gjør du:

Legg kyllingkjøttet og grønnsakene i en skål, og hell over kraft til det meste er dekket. Det viktigste er at de rå grønnsakene blir kokt. Grønne bønner passer fint, for de trenger ikke lang koketid.

Kjør i microen på full effekt i 5 – 7 minutter.

Spis og bli frisk!

One thought on “Kyllingsuppe til sykedager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *