Karrikylling

Karrikylling

Nydelig rett med asiasmak. Du kan velge andre grønnsaker også, tenk farger – maten blir enda mer innbydende hvis den er fargerik!

Du trenger:

2 kyllingfileter

1 ts malt ingefær

1 ts malt spisskummen

1 ts malt koriander

1/4 ts kajennepepper

1 ts malt kardemomme

1/2 ts malt nellik

Salt og pepper (jeg bruker himalayasalt)

2 ss sitronsaft

En dæsj gurkemeie (for fin farge!)

1 squash

1 paprika

1 boks kokosmelk

Kokosolje til steking

Slik gjør du:

Skjær kyllingen i terninger. Bland alle krydderne utenom gurkemeie sammen i en bolle, og vend kyllingen i den. Sett til side. Kutt opp grønnsakene, og sett til side.

Varm oljen i en kjele, og ha oppi kylling, kokosmelk og sitronsaft. La det putre i rundt 15 minutter. Bland inn litt gurkemeie for en litt spenstigere farge, hvis du er opptatt av sånt (det er jeg).

Legg til grønnsakene, og kok i ytterligere ti minutter.

Serveres med agurk på siden. Vel bekomme!

2 thoughts on “Karrikylling

  1. Åh, er så glad jeg fant bloggen din! Har irritabel tarm selv, og det er alltid greit med litt inspirasjon i matveien! Nå trives jeg med å lage alt fra bunnen av (det gjorde jeg heldigvis fra før av også, så ble bare å bytte ut litt matvarer), og merker såå stor bedring etter at jeg begynte å følge FODMAP «dietten». Det verste nå er igrunn kommentarer fra de som synes «jeg spiser så mye rart» og når jeg ikke lager maten selv. Men det skal man da kunne leve godt med 😀

    Ha en fin dag!

    • Så flott at du liker bloggen! Det er jo akkurat derfor jeg har laget den, for at folk skal få svar på og tips om ting og tang. Jeg lover at det skal komme mye bra her etter hvert 🙂

      Jeg opplever mest at folk synes synd på meg, og tror jeg ikke spiser noenting, det er jo også litt slitsomt i lengden ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *