Ovnsbakt ørret med sennep

Ovnsbakt ørret med sennep

Noen ganger vil man bare ikke bruke tid på å lage mat. Det kan være så enkelt som dette.

Dropp søtpotet og stangselleri for å gjøre retten lav-FODMAP. Du kan bruke sellerirot og hvit potet stedet – hvis du vil.

Oppskriften gir to porsjoner.

Du trenger:

  • 2 stk ørretfilet
  • Dijonsennep (uten sukker, fås på innvandrerbutikker eller matbutikker med litt større utvalg)
  • 2 gulrøtter
  • 1 paprika
  • 2 stangselleri
  • 1/2 søtpotet
  • Cherrytomater
  • Kokosolje til steking

Slik gjør du:

  1. Kle en form med aluminiumsfolie, og ha oppi kokosolje. Det funker fint å bare ha den i kald, altså i fast form.
  2. Legg ørretfiletene i formen og smør dem inn med sennep.
  3. Kutt opp grønnsakene og fordel dem rundt i formen.
  4. Krydre med det du liker, jeg bruker Barbecue og Italian som jeg kjøper på iHerb.
  5. Bak midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Server gjerne med persille, koriander eller andre krydderurter. Nyt!

2 thoughts on “Ovnsbakt ørret med sennep

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *